Diensten

Grafisch Ontwerp

Grafisch Ontwerp
Voor drukwerk

Alles dat met drukwerk te maken heeft - zoals retail branding, event branding en brochures - ontwerpen wij. Maar ook voor een complete huisstijl inclusief logo en externe (beeld)communicatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Web Design & Development

Web Design & Development
Websites, webshops en webapplicaties

Wij bouwen websites van begin tot eind. Dit betekent dat we from scratch beginnen met ontwerpen en van daaruit de techniek opzetten. Het doel van de opdrachtgever staat altijd centraal. Tot in detail weten we hoe we daar naartoe kunnen werken. Latere uitbreidingen of aanpassingen vormen geen probleem.

Freelance éénmans-marketingafdeling

Freelance éénmans-marketingafdeling
Op locatie

Haal een unieke combinatie in huis: art direction, grafisch ontwerp, webdesign, web development en marketing. Freelance, maar wel met alle voordelen van een medewerker op locatie. Snel schakelen, uitingen die beter bij jouw doelgroep aansluiten, proactieve interne en externe communicatie en voorop lopen bij veranderingen.

Online Marketing

Online Marketing
Je doelgroep bereiken

Een website of e-commerce optimaliseren is alleen mogelijk met de juiste statistieken, Google Analytics is de tool die hiervoor zorgt. De verkregen gegevens kunnen we vervolgens gebruiken om advertenties in Google AdWords op te maken. Analytics is ook ideaal om conversiedoelen te bepalen en deze vervolgens te meten.

Email Marketing

Email Marketing
MailChimp

Je doelgroep bereiken op een laagdrempelige en snelle manier? Kies voor Email Marketing van MailChimp, vormgegeven in je eigen huisstijl. Wij bouwen de template(s) en integreren MailChimp in je website zodat bezoekers zich kunnen aanmelden en het archief kunnen raadplegen.

Social Media Marketing

Social Media Marketing
Advertising op social

Je boodschap kun je gericht aan je doelgroep presenteren op Social Media. Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn kennen uiteenlopende doelgroepen, dus we bepalen samen op welke platformen jouw bedrijf het meest succesvol kan zijn.

Communicatie

Communicatie
Teksten schrijven

Met de juiste tone of voice de doelgroep triggeren met jouw boodschap, dat is wat wij doen. In Social Media posts, Google Mijn Bedrijf reviews, Facebook events & recensies, blogs en mailings; alle externe communicatie consistent geschreven.

=onderhouden

=onderhouden
Content Management Systeem

Bedrijven willen gemakkelijk en goedkoop hun website bewerken en beheren. Ons krachtige CMS biedt die controle. Het systeem is in modules opgebouwd en gebaseerd op betrouwbare technieken. Gebruiks­vriendelijk, overzichtelijk en uitermate snel.