Diensten

Web Design & Development
Websites, webshops en webapplicaties

Web Design & Development

Wij bouwen websites van begin tot eind. Dit betekent dat we from scratch beginnen met ontwerpen en van daaruit de techniek opzetten. Het doel van de opdrachtgever staat altijd centraal. Tot in detail weten we hoe we daar naartoe kunnen werken. Latere uitbreidingen of aanpassingen vormen geen probleem.

Grafisch Ontwerp
Voor drukwerk

Grafisch Ontwerp

Alles dat met drukwerk te maken heeft - zoals folders, brochures, banners en magazines - ontwerpen wij. Maar ook voor een complete huisstijl inclusief logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen ben je bij ons aan het juiste adres.

Freelance éénmans-marketingafdeling
Op locatie

Freelance éénmans-marketingafdeling

Haal een unieke combinatie in huis: art direction, grafisch ontwerp, webdesign en web development. Freelance, maar wel met alle voordelen van een medewerker op locatie. Snel schakelen, uitingen die beter bij jouw doelgroep aansluiten, een proactieve interne en externe communicatie en voorop lopen bij veranderingen.

=onderhouden
Content Management Systeem

=onderhouden

Bedrijven willen gemakkelijk en goedkoop hun website bewerken en beheren. Ons krachtige CMS biedt die controle. Het systeem is in modules opgebouwd en gebaseerd op betrouwbare technieken. Gebruiks­vriendelijk, overzichtelijk en uitermate snel.

WordPress
Open source CMS

WordPress

WordPress is een open source Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel eenvoudig een website kunt maken en onderhouden. Ideaal voor kleinere websites waarbij snelle oplevertijd noodzakelijk is.

MailChimp
E-mail Nieuwsbrief Systeem

MailChimp

Je doelgroep bereiken op een laagdrempelige en snelle manier? Kies voor e-mail nieuwsbrieven van MailChimp, vormgegeven in je eigen huisstijl. Wij bouwen de template(s) en integreren MailChimp in je website zodat bezoekers zich kunnen aanmelden en het archief kunnen raadplegen.